Rólunk

Megismertetni, megszerettetni  

Mindig ezzel foglalkoztunk…

Családunk az előző rendszer óta édességboltot üzemeltetett.
Érdre azért esett a választásunk, mert helyi lakósok lettünk és szeretünk itt élni és erősen hisszük, hogy az itteni lakósok is szeretik és megszeretik a különleges bonbonokat, az exkluzív ízeket, és míves ajándékokat.

Ez kérem, családi vállalkozás. Rokonok együtt, hasonló szemlélettel és a finomságok szeretetével.

Termékeinket, az egyedi, különleges, akár meghökkentő ízeket, íz-élményeket ajánljuk mindenkinek akinek erre vágya, igénye van, vagy ajándéknak szeretne vásárolni, gyönyörű díszdobozokban, rokonoknak, tanároknak, részletekre odafigyelő cégeknek, munkatársaiknak, partnereiknek, figyelmességük jeléül

Csak a legjobbat

Úgy döntöttünk, hogy a kézműves finomságokra helyezzük a hangsúlyt

A legfinomabb mindig az, ami eredeti. Ismerd meg velünk az eredeti belga csokoládét!
„A brüsszeli csipke és a kiváló belga sör mellett, a belga csokoládé az, amely kivívta magának a világ elismerését. A valódi belga csokoládétermékek ugyanis a legfinomabb és legfrissebb alapanyagokból készülnek. Nem tartalmaznak egyéb növényi zsiradékot, kizárólag kakaóvajat. Nincs bennük konzerválóanyag és amikor az ember szájában olvad, úgy érzi, mintha az Istenek eledeléből enne. A csokoládé készítése nagy kihívást és izgalmas, kreativitást és ügyességet, szenvedélyt igénylő feladatot jelent a cukrászok számára, ezért a belga csokoládémesterek féltve őrzik az apáról-fiúra szálló titkos receptjeiket.”
(NLCafé)

Minőség és kézművesség

„A csokoládégyártás a világ legfinomabb munkája”

„Csokoládégyárunk Schinnenben, Dél-Limburg dombjai között, paradicsoma a csokoládé szerelmeseinek. A finom illatú műhelyünkben a legcsodálatosabb csokoládé-alkotásokat olyan emberek készítik, akiknek megfelelő cukrász képzettségük van  és nagyon szeretik az iparágukat, munkájukat”  –  mondja Gerben és Michel, a gyár tulajdonosai és főcukrászai.

A csokoládéval való munkához ismeret, szenvedély és készség szükséges. A csokoládé-gyártó élménye döntő fontosságú a „barna arany” legjobb ízeinek megjelenítésében. És hálás vagyok, mert munkatársaink rendelkeznek ezzel a lényeges élménnyel. Üzemünk minden nap kreatív energiával vibrál. Fiatal, élénk és ambiciózus csapatunk rendkívül elkötelezett a kiváló minőségű kézműves termékek megteremtésében. Minden darab csokoládé, bármilyen formában, figyelmet érdemel és kap. A személyes figyelem a különbség. A Geruba csapat összesen több mint 30 csokoládé-rajongó cukrászból áll, akiknek szenvedélyük a csokoládé.”

Nem kell Belgiumba utazni, vagy akár Budapesten keresgélni.

Itt van Érden (is) a belga csoki… sok más márkás csoki mellett!

Itt ér el bennünket

2030. Érd,
Bajcsy Zsilinszky út.178

Nyitvatartás

H-P:    9 - 18
Sz:       9 - 13
V:      14 - 18