Belga csoki
Isten azért teremtette a csokoládét, hogy megtanuljunk…vágyakozni és elcsábuljunk
Róla…a Csokiról
Belgium a germán és a latin-francia kultúra találkozási helye, egyaránt megtalálhatók az északi népekre jellemző ételek-italok és a francia konyhából átvett jellegzetes ételek. Ennek köszönhetően mindenki megtalálja a számára legkedvesebbet.
De a CSOKI…!
Hírnevét a magas minőségnek köszönheti, és természetesen annak, hogy ragaszkodnak az ősi, hagyományos eljárásokhoz. Csakis tiszta kakaóvajjal, kézzel, kis műhelyekben készül minden egyes csokoládé.
nemzeti és európai
Üzletünkben megtalálhatóak a magyar kézműves csokoládék, valamint a belga, olasz, spanyol, svájci és német csokoládé manufakturák és gyárak termékei is.
Különbözőek
Pralinék

Konyakos, mogyorós, kakaós szelet

Három ízű praliné

Amaretto-s mandulás csók

Rózsaolajos, marcipános kocka

Fahéjas, mandulás tejcsokoládé

Almás, fahéjas csúcs

Guajana originál étcsokoládé

Mandulás, marcipános bonbon

Karamell csúcs

Bercolade kakaós kocka

Gyömbéres, citromfüves csík

Earl grey teás bonbon
Különbözőek
Trüffelek

Pralinés trüffel

Mandulás trüffel

Narancsolajos és kávés trüffel

Kókuszos, rumos trüffel

Mojitos trüffel

Limoncellos trüffel

Amarettos trüffel

Ezt olvasáshoz vitték és úgy látom már el is fogyott:)

Pezsgős trüffel
Különbözőek
Bonbonos pult






Különbözőek
Díszdobozos bonbon






Különbözőek
Drazsék, konyakmeggy



Különbözőek
Csokik

Domino kocka, tej- és fehér csokoládéból

Smartie-sos tallér

Rózsaszirom tallér

Ecuadori kakaóbab saját csokoládéjában

Kolumbiai ét- és tejcsokis kávé ízű drazsé

Ecuadori pörkölt kakaóbab
Belga manufaktúra
„Csodás csokoládé!”
„Robusztus, kézzel készített és tiszta. A Geruba csokoládéval kiváló minőségű csokoládét hozunk létre forradalmian új ízekkel. Különbözünk másoktól, a mi kézművességünkkel. Csokoládéink a legjobbak a kereskedelemben, és ellenállhatatlanul gyönyörű és ízletes alkotásokat hozunk létre a részletekre és az ízekre figyelve.
Határtalan csokoládé: nagy szenvedéllyel és fülig érő szájjal.”
GERBEN & MICHEL – a tulajdonosok
Különbözőek
Csokoládéik több mint 50 fajta ízben, ízesítésben készülnek, a chilistől a rózsaszirmon kersztül a regionális, sajátos ízesítésekig, mint például a Druim van Mestreech tea, vagy a Canisius alma szirup, az Els la Vera likör, de akár a gyömbér, rozmaring, citromfű, kardamom fűszeres varázsát élvezhetjük a különböző bonbonokban.
Amit forgalmazunk
Mind kézzel készültek, saját műhelyükben, teljes odafigyeléssel, ügyelve
A belga csokoládét a hozzávalók és készítésének folyamata teszi egyedivé. Ízét természetesen meghatározza a kakaóbab minősége, pörkölése, de telt és tiszta ízét annak köszönheti, hogy készítésekor nem használnak növényi zsiradékot, hanem a kakópasztát keverik cukorral és kakaóvajjal attól függő mennyiségben, milyen végterméket szeretnének nyerni. A fekete csokoládé tartalmazza a legtöbb kakaót, a tejcsokoládé esetében értelemszerűen tejport adnak hozzá, míg a fehér csokoládé gyártásában csak a kakaóvajat használják fel..
Itt ér el bennünket
2030. Érd,
Bajcsy Zsilinszky út.178
Nyitvatartás
H-P: 9 - 18
Sz: 9 - 13