Belga csoki
Isten azért teremtette a csokoládét, hogy megtanuljunk…vágyakozni és elcsábuljunk
Róla…a Csokiról
Belgium a germán és a latin-francia kultúra találkozási helye, egyaránt megtalálhatók az északi népekre jellemző ételek-italok és a francia konyhából átvett jellegzetes ételek. Ennek köszönhetően mindenki megtalálja a számára legkedvesebbet.
De a CSOKI…!
Hírnevét a magas minőségnek köszönheti, és természetesen annak, hogy ragaszkodnak az ősi, hagyományos eljárásokhoz. Csakis tiszta kakaóvajjal, kézzel, kis műhelyekben készül minden egyes csokoládé.
nemzeti és európai
Üzletünkben megtalálhatóak a magyar kézműves csokoládék, valamint a belga, olasz, spanyol, svájci és német csokoládé manufakturák és gyárak termékei is.
Különbözőek
Pralinék
Konyakos, mogyorós, kakaós szelet
Három ízű praliné
Amaretto-s mandulás csók
Rózsaolajos, marcipános kocka
Fahéjas, mandulás tejcsokoládé
Almás, fahéjas csúcs
Guajana originál étcsokoládé
Mandulás, marcipános bonbon
Karamell csúcs
Bercolade kakaós kocka
Gyömbéres, citromfüves csík
Earl grey teás bonbon
Különbözőek
Trüffelek
Pralinés trüffel
Mandulás trüffel
Narancsolajos és kávés trüffel
Kókuszos, rumos trüffel
Mojitos trüffel
Limoncellos trüffel
Amarettos trüffel
Ezt olvasáshoz vitték és úgy látom már el is fogyott:)
Pezsgős trüffel
Különbözőek
Bonbonos pult
Különbözőek
Díszdobozos bonbon
Különbözőek
Drazsék, konyakmeggy
Különbözőek
Csokik
Domino kocka, tej- és fehér csokoládéból
Smartie-sos tallér
Rózsaszirom tallér
Ecuadori kakaóbab saját csokoládéjában
Kolumbiai ét- és tejcsokis kávé ízű drazsé
Ecuadori pörkölt kakaóbab
Belga manufaktúra
„Csodás csokoládé!”
„Robusztus, kézzel készített és tiszta. A Geruba csokoládéval kiváló minőségű csokoládét hozunk létre forradalmian új ízekkel. Különbözünk másoktól, a mi kézművességünkkel. Csokoládéink a legjobbak a kereskedelemben, és ellenállhatatlanul gyönyörű és ízletes alkotásokat hozunk létre a részletekre és az ízekre figyelve.
Határtalan csokoládé: nagy szenvedéllyel és fülig érő szájjal.”
GERBEN & MICHEL – a tulajdonosok
Különbözőek
Csokoládéik több mint 50 fajta ízben, ízesítésben készülnek, a chilistől a rózsaszirmon kersztül a regionális, sajátos ízesítésekig, mint például a Druim van Mestreech tea, vagy a Canisius alma szirup, az Els la Vera likör, de akár a gyömbér, rozmaring, citromfű, kardamom fűszeres varázsát élvezhetjük a különböző bonbonokban.
Amit forgalmazunk
Mind kézzel készültek, saját műhelyükben, teljes odafigyeléssel, ügyelve
A belga csokoládét a hozzávalók és készítésének folyamata teszi egyedivé. Ízét természetesen meghatározza a kakaóbab minősége, pörkölése, de telt és tiszta ízét annak köszönheti, hogy készítésekor nem használnak növényi zsiradékot, hanem a kakópasztát keverik cukorral és kakaóvajjal attól függő mennyiségben, milyen végterméket szeretnének nyerni. A fekete csokoládé tartalmazza a legtöbb kakaót, a tejcsokoládé esetében értelemszerűen tejport adnak hozzá, míg a fehér csokoládé gyártásában csak a kakaóvajat használják fel..
Itt ér el bennünket
2030. Érd,
Bajcsy Zsilinszky út.178
Nyitvatartás
H-P: 9 - 18
Sz: 9 - 13
V: 14 - 18